DOBAVNI ROKI SENČIL

Dobava standardnih senčil z montažo je možna predvidoma po 12.03.2021. Takoj po potrditvi ponudbe po enemu od pogojev, ki so napisani v opombi ponudbe se rezervira datum dobave. Za montažo in servis zunanjih senčil je pomembno, da so vremenski pogoji ustrezni.

Dobava standardnih senčil brez montaže pa je možna predvidoma po 08.03.2021.

__________________________________________________

NOVO!!! notranja žaluzija TOP DOWN

TOP DOWN notranje žaluzije so najnovejši produkt v naši ponudbi, ki nudi senčenje iz notranje strani okna in odpiranje v OBE SMERI.

Prednosti notranjih žaluzij:

  • izdelava po meri
  • vidnost in svetloba se regulira po vaših željah
  • izbirate lahko med širino lamel 25mm
  • upravljanje z ročko,
  • možnost less-light izvedbe (boljša zatemnitev)
  • veliko modernih in atraktivnih barvnih vzorcev
  • perforirane lamele
  • možnost lastne montaže
  • ekonomičnost
  • enostavno vzdrževanje…

AKCIJA!!! protivlomna ROLETA FALCON, EM, daljinsko, akcijska cena: 223,26€

Predstavljamo vam popolnoma novo, roleto FALCON, ki obljublja novo dimenzijo senčenja.
Multifunkcionalna roleta FALCON nudi, poleg osnovne funkcije senčil, kot sta termična zaščita pred pregrevanjem prostorov ter zagotavljanje zasebnosti tudi ostale zaželjene lastnosti, kot so: kompaktna izvedba, protivlomna zaščita*, premium izgled, dolga življenjska doba, več svetlobe in zraka v prostoru tudi ob spuščenem senčilu ter enostavno vzdrževanje.
ZAKAJ IZBRATI ROLETO FALCON?
NOVO inovativno senčilo
Združuje dobre lastnosti rolet in žaluzij
700% VEČ SVETLOBE
700% BOLJ ZRAČNA
Bistveno močnejša kompaktna izvedba
Dolga življenjska doba
Enostavno vzdrževanje
Multifunkcionalnost
Termična zaščita pred pregrevanjem
PROTIVLOMNA TUDI V REŽIMU ZRAČENJA
Zagotavljanje zasebnosti…

Akcijska cena: 223,26€. Podana cena je za mero 100cm x 100cm. Barva PR1. Lamela alu FALCON 39mm. Sistem IDEAL 45. Protivlomna v sistemu zračenja, na elektromotor in daljinsko upravljanje. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (305€-40%+22%ddv: 223,26€).

AKCIJA!!! GARAŽNA VRATA rolo, akcijska cena: 551,20€

Standardna rolo garažna vrata omejenih dimenzij s širino lamel 55mm so primerne predvsem za klasična garažna vrata (en avtomobil).
Ta vrsta garažnih vrat se najpogosteje vgrajuje pri obnovi starejših objektov (zamenjava starih klasičnih garažnih vrat), kar pa ne pomeni, da niso primerne tudi pri novogradnji. Največ se uporabljajo tam, kjer smo omejeni s prostorom, saj izmed vseh vrst garažnih vrat zavzamejo najmanj prostora. Standardni elementi omarice: ALU ekstrudirana lamela 55mm ALU četrt-oval omarica 250mm vodila 80x28mm.
Upravljanje rolo garažnih vrat: električno preko daljinskega upravljalca z možnostjo ročnega odpiranja v primeru izpada električne energije.
Izdelava tudi po meri!

Akcijska cena: 551,20€. Podana cena je za mero 200cm x 200cm. Barva PR1. Lamela alu 55mm. Na elektromotor. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (753€-40%+22%ddv: 551,20€).

AKCIJA!!! Predokenske ROLETE, akcijska cena: 65,15€

PREDOKENSKE rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov. Primerne so tako za novo gradnjo kot tudi pri obnovi starejših objektov. Vgradnjo teh rolet ni potrebno načrtovati v naprej, saj se le-te vgradijo po končani fasadi. Ker so rolete vidne, skupaj s fasado in stavbnim pohištvom v različnih barvnih kombinacijah še dodatno olepšajo zunanji videz hiše. Nudimo vam tri vrste predokenskih vidnih rolet: IDEAL, ČETRT-OVAL in OVAL. Vse rolete je možno naročiti v različnih izvedbah:
Z ALU lamelami polnjenimi z poliuretansko peno ali PVC lamelami. Z integriranimi rolo komarniki ali brez. Z ročnim upravljanjem (avtomat) ali upravljanjem preko MC palice lahko pa tudi z električnim upravljanjem. V različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve. Izdelava po merah v barvi po izbiri.

Akcijska cena:65,15€. Podana cena je za mero 100cm x 100cm. Barva PR1. Lamela alu 39mm. Roleta IDEAL 45. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (89€-40%+22%ddv: 65,15€).

AKCIJA!!! zunanje ŽALUZIJE KRPAN, akcijska cena: 77,59€

Zunanje žaluzije, izdelane po meri, so senčila, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte. Obstaja več vrst zunanjih žaluzij, ki se razlikujejo glede na vrsto lamel (C-65mm, C-80mm, CT-80mm, Z90mm in Z-75mm), načinom vgradnje (vidna, podometna vgradnja), načinom upravljanja (ročno, električno) ter različnimi izvedbami (Krpan, Krater, na žična vodila). Žaluzije zaščitijo vaš prostor pred vremenskimi vplivi, še posebej pred osončenjem in pregrevanjem prostorov. Primerne so tudi za senčenje večjih površin (večje dimenzije odprtin). Z reguliranjem kota lamel vam zunanje žaluzije omogočajo kontrolo nad količino svetlobe in zasebnosti v prostoru. Omogočajo pretok svetlobe tudi v spuščenem stanju, kar je njihova prednost v primerjavi z drugimi zunanjimi senčili. Naše žaluzije so toge in stabilne tudi pri neugodnih vremenskih razmerah, kar zagotavljajo C ali Z oblike lamel (lamele imajo zaobljene robove ter so vodene v stranskih alu vodilih). Zunanje žaluzije so sestavljene iz kvalitetnih materialov, zato je njihova življenjska doba zelo dolga. Možna je tudi izdelava nestandardnih oblik (za poševno izdelana okna). Žaluzije so izdelane iz kvalitetnih materialov in modernih barv ter dajejo vašim hišam in stavbam moderen videz. Žaluzije so zelo enostavne za uporabo. Po vaši želji se jih lahko upravljanja tudi na električni motorni pogon.

Akcijska cena:77,59€. Podana cena je za mero 100cm x 100cm. Barva PR1. Lamela CT 80mm. Brez mask, brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (106€-40%+22%ddv: 77,59€).

AKCIJA!!! Lesene ŽALUZIJE 25mm, akcijska cena: 81,25€

Z notranjimi lesenimi žaluzijami lahko uredite vaš dom v svojem osebnem stilu, široka paleta visokokakovostnih žaluzij pa omogoča, da lahko vedno dosežete perfekten izgled prostora. Lesene žaluzije spadajo med najbolj elegantna senčila, naravna lepota lesa in njegova toplina pa poleg izgleda še dodatno blagodejno vplivajo na naše počutje.
Prednosti notranjih lesenih žaluzij:
-izdelava po meri
-elegantna in kompaktna retro oblika
-velika izbira različnih vrst in obdelave lesa
-vidnost in svetloba se regulira po vaših željah
-izbirate lahko med širino lamel 25 in 50mm
-enostavno upravljanje z vrvico (50mm) oz. vrvico in pregibno palico (25mm)
-možna vgradnja tudi na nestandardna okna (poševna, okrogla) – lamele 25mm
-možnost lastne montaže
-enostavno vzdrževanje

Akcijska cena: 81,25€. Podana cena je za mero 90cm x 50cm. Barva PR1. Navadna notranja žaluzija 25mm, palica vrvica, brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (111€-40%+22%ddv: 81,25€).

81,25€. Podana cena je za mero 90cm x 50cm. Barva PR1. Navadna notranja žaluzija 25mm, palica vrvica, brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (111€-40%+22%ddv: 81,25€).

AKCIJA!!! Notranje ŽALUZIJE, akcijska cena: 16,47€

Z notranjimi žaluzijami lahko uredite vaš dom v svojem osebnem stilu. Z našo široko paleto visokokakovostnih žaluzij lahko vedno dosežete perfekten izgled prostora. Notranje žaluzije so univerzalna rešitev za vsak prostor, zato ostajajo daleč najbolj uporabljeno in najcenejše senčilo.
Izbirate lahko med: elegantnimi lesenimi žaluzijami ali umirjenimi in dinamičnimi vzorci v aluminijastih lamelah širine 16, 25 in 50 mm, s katerimi lahko regulirate optimalno svetlobo v vsakem prostoru. Prednosti notranjih žaluzij, izdelava po meri vidnost in svetloba se regulira po vaših željah izbirate lahko med širino lamel 16, 25 in 50 mm upravljanje z vrvico in palico, preko reduktorja ali samo z verižico različne izvedbe žaluzij (STANDARD, IZO)možnost less-light izvedbe (boljša zatemnitev) preko 20 modernih in atraktivnih barvnih vzorcev 2 barvnih vzorcev perforiranih lamel več vzorcev lesenih lamel možna vgradnja tudi na nestandardna okna (poševna, okrogla) možnost lastne montaže ekonomičnost enostavno vzdrževanje.

Akcijska cena: 16,47€. Podana cena je za mero 100cm x 100cm. Barva bela. Navadna notranja žaluzija 25mm, palica vrvica, brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (22,50€-40%+22%ddv: 16,47€).

AKCIJA!!! KOMARNIK DRSNA vrata, akcijska cena: 127,37€

Drsni komarnik priporočamo pri zaščiti pred insektom v primeru obstoječih balkonskih oz. drsnih vrat večjih dimenzij kot tudi v primeru pogoste uporabe komarnika. Drsni komarnik je sestavljen iz aluminijastih profilov, mreže in drsnih aluminijastih vodil, po katerih se le-ta premika oz. drsi v horizontalni smeri. Profili in vodila so v beli, sivi, rjavi ali za doplačilo tudi v katerikoli drugi barvi po RAL-u. Je izredno funkcionalen, praktičen in učinkovit, saj ga lahko odpiramo in zapiramo z notranje kot tudi zunanje stani. Zaradi zahtevne izmere in montaže priporočamo izmero in montažo z naše strani.

Akcijska cena: 127,37€. Podana cena je za mero 50cm x 200cm. Sistem ST09. Barva bela. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (174€-40%+22%ddv: 127,37€).

AKCIJA!!! KOMARNIK PLISE 17mm ENOJNI, akcijska cena: 164,70€

ELEGANTNA REŠITEV ZA ZAŠČITO PRED MRČESOM! Plise komarnik se lahko vgradi na različne vrste vrat, saj za komarnik ne potrebujemo veliko prostora. Komarnik sestavljajo okvir, ki je izdelan iz aluminija in prašno barvan v beli, sivi, rjavi, antracit ali za doplačilo v katerokoli barvo po RAL-u, vzdržljivega mehanizma in mreže. Plisirana mreža komarnika je varjena in ojačana z vrvicami. Prednost plise komarnika je v nizkem pragu na prehodu, ki omogoča brezskrben korak. Plise komarnik lahko montiramo tudi na okna, še posebej tam, kjer ni dovolj prostora za rolo komarnik. Izvedbe plise komarnika so različne; enojna plise komarnik vrata za širine do 240cm ali dvojna plise komarnik vrata za širine do 280 cm. Pri enojnem sistemu se komarnik lahko zapira v levo oz. desno stran, pri dvojnem sistemu proti sredini, od leve in desne strani, kjer se skupaj zapre z magnetom, ki je vpet po celotni višini zaključnega profila.

Akcijska cena: 164,70€. Podana cena je za mero 110cm x 225cm. Barva bela. Komarnik 17mm. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (225€-40%+22%ddv: 164,70€).