Bioklimatske tende

Bioklimatska pergola je edini produkt, ki obenem v sončnem vremenu zagotavlja senco in zračenje, streho nad glavo v dežju ter optimalno svetlobo v pomladnih in jesenskih mesecih. Vse to je mogoče zaradi stropnih lamel, ki se na vašo željo obračajo pod različnimi koti. Bioklimatsko pergolo lahko kombiniramo z različnimi opcijami zapiranja stranic, ki dodatno povečajo udobje bivanja pod njo.

 

 

Bioklimatska pergola zagotavlja udoben prostor za bivanje v vseh letnih časih, saj lahko njeno uporabnost in izgled prilagajamo glede na zunanje vplive. Omogoča zapiranje stranic s screeni, ki nam delajo senco v sončnem vremenu, integracijo komarnikov, ki nas ščitijo pred vstopom neželenih žuželk, v hladnejšem ali deževnem vremenu pa lahko pergolo zapremo s steklenimi stenami.

Screen senčilo

Komarnik

Steklena stena

Dva modela

R600

R600 je močnejši in masivnejši model bioklimatske pergole, s stebri dimenzij 20×20 cm. Omogoča spreminjanje naklona lamel od 0° do 140°. V lamelah ima vgrajen sistem ogrevanja, ki zagotovi, da se v primeru snega le-ta na njej stopi. V notranjosti konstrukcije je poskrbljeno tudi za odtekanje vode. Pergola R600 ima integrirane okrogle LED luči, katere se lahko po želji tudi dodajajo.

R620

R620 je manj masiven model bioklimatske pergole, s stebri dimenzij 13×13 cm. Omogoča spreminjanje naklona lamel od 0° do 140°. V notranjosti konstrukcije je poskrbljeno za odtekanje vode. Bioklimatska pergola R620 ima integrirane LED luči v obliki trakov.

Oba modela bioklimatskih pergol sta na voljo v 56 barvnih odtenkih, od bolj klasičnih nežnih odtenkov do vpadljivih živahnih barv. Izberite tisto, ki bo najbolj sovpadala z okolico pergole, bližnjimi objekti in ki bo na splošno vaše bivanje pod njo naredila prijetnejše.

Tehnične skice:

R600_technical