Pergola light, ICover

PERGOLA LIGHTPergotenda in tende za terase

V zadnjem času so novo grajeni objekti že prave umetniške stvaritve in zahtevajo posebne unikatne oblike in izvedbe tend za zaščito pred soncem in ostalimi vremenskimi vplivi. Pergotende razlikujemo glede na sistem zlaganja oz. navijanja kot tudi glede na postavitev – lahko so samostoječe ali sidrane na že obstoječ objekt.

Naj postane vaša terasa dnevni prostor v vseh letnih časih, v najmočnejšem soncu, vetru kot tudi dežju.

Pergola LIGHT

Pergola Light je klasičen, a večen tip pergole, ki senco zagotavlja s platneno streho. Streho je možno povsem odpreti, povsem zapreti, ali pa z njo zagotoviti ravno toliko svetlobe, kot jo potrebuješ. Inovativnost se skriva v njeni enostavnosti, ki ob visoki kvaliteti nudi dolgo življenjsko dobo, obenem pa je cenovno precej dostopna.

V času masivnih konstrukcij pergola Light izstopa po prefinjenih, lahkotnih potezah, za katerimi se skriva, kljub zavajajočemu imenu, zelo vzdržljiva in kvalitetna konstrukcija. S pomikanjem platnene strehe po vodilih lahko streho odpiramo ali zapiramo ter si tem zagotovimo senco, ko jo potrebujemo. Vzdrževanje in servis sta enostavna, saj so komponente lahko zamenljive.

Možno je barvanje po RAL karti.

Prilagajanje konstrukcije zahtevam

Samostoječa / Sestavljena / Brez stebrov (pod objektom) / Z enim stebrom (ob objektu) / Z dvema stebroma (ob objektu).

Pergola ICOVER

Senca med vročino, streha
v dežju.


Pergola iCover poskrbi za zaščito tako pred soncem, kot tudi dežjem. Zložljiva streha, ki se pomika po stranskih tirih, zagotavlja senco ravno do tam, kjer jo potrebujemo. Zaradi rahlega naklona obenem omogoča odtekanje vode med nalivi in tako ohrani elemente pod njo suhe. Kljub minimalističnemu izgledu nudi visoko statično trdnost.

Barvne izvedbe: