Mobilno upravljanje senčil – ADC

Podjetje ADC sistemi d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2020 kot plod doktorske naloge na Univerzi v Mariboru in hitro preraslo v interdisciplinarno ekipo slovenskih inženirjev, ki so združili znanja različnih strok ter s pomočjo partnerskih podjetij razvili inovativni produkt, ki danes zbuja pozornost že v mnogih državah Evropske unije. 

S ciljem razviti tehnološko dovršene in zanesljive produkte, ki bodo v skladu s predpisi Evropske unije, so na prvo mesto postavili varnost in zanesljivost, zato so vsi produkti ADC programirani in testirani v raziskovalnih laboratorijih. V razvoju se niso osredotočili le na potrebe končnih uporabnikov, ampak so iskali celostno rešitev in definirali potrebe vseh deležnikov v procesu storitve. To pomeni, da so produkti ADC prilagojeni potrebam, željam in zahtevam kupcev, prav tako pa tudi izjemno prilagodljivi in enostavni za montažo. Posebnost produkta je v izjemni enostavnosti, saj za upravljanje potrebujete le en produkt – ADC krmilnik ter aplikacijo ADC, za razliko od ostalih produktov na trgu, ki pogosto potrebujejo še dodatno centralno enoto. 

Z ADC krmilniki boste upravljali vse vrste senčil, kot so rolete, žaluzije, screen senčila, tende, pergole in podobno (v nadaljevanju senčilo).

Upravljate jih lahko na več načinov:

  •  preko vašega mobilnega telefona, tablice, osebnega računalnika ali preko   preko spletne strani.
  •  s pomočjo glasovnega upravljanja,
  •  s stikalom ali tipkalom.

ADC APLIKACIJA

Aplikacija ADC je preprosta in enostavna za uporabo in je na voljo v Google Play, App Store, AppGallery. Visoka zmogljivost aplikacije omogoča hitro nalaganje vseh procesov, hkrati pa zagotavlja zaščito uporabniških podatkov. Inženirji ADC sistemov skrbijo za redno posodabljanje in nadgradnjo aplikacije z novimi funkcijami.

Aplikacija ADC omogoča deljenje pravic upravljanja sistema različnim uporabnikom. To pomeni, da lahko glavni administrator (npr. starši ali upravnik poslovne stavbe) podeli različne dele pravice upravljanja različnim uporabnikom (npr. otroci, mož/žena ali pa uporabnikom poslovnih prostorov, najemnikom, gostom hotelskih sob …), da lahko sami upravljajo s sistemom. Aplikacija je uporabnikom prijazna, kar pomeni, da je enostavna in razumljiva tudi otrokom in računalniško neveščim uporabnikom.

Celoten sistem ADC je kompatibilen in ga lahko povežemo z drugimi sistemi. Zaradi uporabniku prijaznega dizajna, hitre odzivnosti, preprostosti in zanesljivosti, predvsem pa varnosti dosega aplikacija ADC med vsemi sorodnimi aplikacijami najvišjo oceno za mobilno upravljanje senčil.

PAMETNI VREMENSKI PODATKI

Za razliko od ostalih sistemov na trgu, ki potrebujejo fizične in drage senzorje za zaznavanje vremenskih vplivov, so sistemi ADC naprednejši – povezani so s svetovno priznanim ponudnikom vremenskih podatkov. To omogoča avtomatsko in hitro prilagajanje senčil glede na vremenske razmere. ADC aplikacija pridobiva vremenske podatke za vse koordinate na svetu. Pametni vremenski podatki zagotavljajo aktivno spremljanje vremenskih pogojev na lokaciji vašega doma. ADC aplikacija spremlja podatke o temperaturi, hitrosti vetra, sunkih vetra, dežju, vlagi in snegu. 

*Pametni vremenski podatki so storitev, ki jo je treba doplačati.  Prvi mesec je brezplačna.