Notranja senčila

Na področju senčenja z notranjimi senčili vam nudimo celostno rešitev. V paleti naših proizvodov lahko izbirate različne roloje, lamelne zavese, panelne zavese, pliseje in notranje žaluzije.

Notranje senčilo je funkcionalen dodatek s katerim popestrimo bivalni ali poslovni prostor in izboljšamo izolativnost okna. Senčila lahko montiramo na okensko krilo, strop ali steno. V kolikor želimo preprečiti vdor svetlobe in toplote v prostor, se lahko odločimo za neprosojno oziroma zatemnitveno tkanino.

Nudimo vam široko izbiro notranjih dekorativnih senčil izdelanih po meri in barvnih vzorcev. Pustite se razvajati in zasenčiti!

Vrste notranjih senčil

Lamelne zavese

Lamelno zaveso, uporabljamo predvsem v poslovnih prostorih, vendar je zaradi svoje praktičnosti, svojih sodobnih dekorativnih materialov in posebnih obdelav trakov zasedla svoje mesto tudi v ostalih objektih

Notranji roloji

Roloji za notranjo uporabo imajo pri nas verjetno najdaljšo tradicijo. Zaradi uporabnosti ga v zadnjem času še dodatno razvijamo in izpopolnjujemo. Poznamo več vrst rolojev, ki jih razlikujemo glede na obliko, dimenzije, materiale, vrsto montaže ….

Panelne zavese

Panelne zavese so primerne za večje površine oken, drsnih vrat ali za pregraditev prostora in so enostavne za montažo. Zanje se uporabljajo enake tkanine kot za notranje roloje, zato lahko obe senčili zelo uspešno medsebojno kombiniramo v prostoru.

Plise zavese

So notranja senčila iz plisirane (harmoni) poliesterske tkanine. Uporabljamo sisteme, ki omogočajo zastiranje praktično vseh okenskih odprtin, strešnih oken kot tudi odprtin nepravilnih oblik.