Drsni komarniki

Drsna vrata komarnik so odlična zaščita pred direktnem vdoru insektov v primeru obstoječih balkonskih vrat ali panoramskih sten, kjer je na voljo prostor za pomikanje vrat levo in desno. Priporoča se na mestih, kjer se vrata pogosto odpirajo. Ker zavzamejo malo prostora je možna kombinacija z zunanjimi žaluzijami in roletami. 

Gladko drsenje levo ali desno.

Drsni komarnik je sestavljen iz aluminijastih profilov, mreže in drsnih aluminijastih vodil, po katerih se le-ta tiho premika oz. drsi v horizontalni smeri. Odpiramo in zapiramo ga lahko tako z notranje kot tudi zunanje stani. Drsni komarnik omogoča neoviran pogled navzven, saj tudi pri velikih dimenzijah ne potrebuje vmesnih ojačitvenih prečk.

Barva komarnika se lahko povsem prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili komarnikov so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

Kvaliteten komarnik odlikuje kvalitetna mreža. Njen namen je preprečevanje vstopa v prostor neželenim žuželkam in mrčesu. Mreže so v večini primerov izdelane iz plastificiranih steklenih vlaken, odporne so na UV žarke in ostale zunanje vplive. Izdelane so iz različnih materialov in gostot. V ponudbi so mreže Clearview, Belavista, Standard, Alu, Ekstra in Antipolen.

CLEAR VIEW

Mreža Clear view zagotavlja najbolj jasen pogled skozi okno. Zaradi izredno tankih nitk je na oknu skoraj neopazna.

BELAVISTA

Mreža Belavista optimalno zastira okensko odprtino, pogled skozi njo pa je manj moteč. Je ugodnejša alternativa mreži Clear view.

STANDARD

Mreža Standard je najbolj klasičen tip mreže. Zagotavlja optimalno napetost in enostavno čiščenje.

ALU

Mreža ALU je izdelana iz aluminijastih niti. Zaradi svoje trdnosti preprečuje vstop glodalcem, primerna je za uporabo npr. v kleti.

EKSTRA

Mreža Ekstra je nekajkrat močnejša od standardne in zato prepreči vstop večjim živalim. Možna je v kombinaciji s prehodom za živali.

 

Oddajte povpraševanje

    Z montažoBrez montaže