Vratni komarniki

Komarnik Krilna vrata je primeren za preprečevanje direktnega vstopa neželenim žuželkam na prehodih, ki jih pogosto uporabljamo. To so na primer prehodi, ki vodijo na balkon ali teraso. Odpiramo jih lahko prostoročno, le s potiskom. Magnetni sistem prepreči odpiranje ob prepihu.

Klasična

Klasična vrata komarnik delujejo po principu navadnih vrat. Sistem na pante jim omogoča odpiranje v eno smer. Običajno se odpirajo navzven, če zaradi zunanjih senčil ni prostora, pa lahko tudi navznoter.

Samozapiralna

Samozapiralna vrata komarnika se odpirajo iz notranje strani navzven, zaprejo pa samodejno. To jim omogoča vzmet, montirana poleg pantov. Ker se same zaprejo, nudijo boljšo zaščito pred komarji.

Nihajna

TRENUTNO NIHAJNA VRATA NISO DOBAVLJIVA!

Nihajna vrata komarnika se odpirajo tako navznoter kot navzven. Primerna so predvsem za lokacije, kjer vrata pogosto odpiramo in skoznje prehajamo s polnimi rokami. So samozapiralna.

Barva komarnika se lahko povsem prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili komarnikov so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

 

 

 

 

 

 

CLEAR VIEW

Mreža Clear view zagotavlja najbolj jasen pogled skozi okno. Zaradi izredno tankih nitk je na oknu skoraj neopazna.

BELAVISTA

Mreža Belavista optimalno zastira okensko odprtino, pogled skozi njo pa je manj moteč. Je ugodnejša alternativa mreži Clear view.

STANDARD

Mreža Standard je najbolj klasičen tip mreže. Zagotavlja optimalno napetost in enostavno čiščenje.

ALU

Mreža ALU je izdelana iz aluminijastih niti. Zaradi svoje trdnosti preprečuje vstop glodalcem, primerna je za uporabo npr. v kleti.

EKSTRA

Mreža Ekstra je nekajkrat močnejša od standardne in zato prepreči vstop večjim živalim. Možna je v kombinaciji s prehodom za živali.

Oddajte povpraševanje

    Z montažoBrez montaže