AKCIJA!!! Predokenske ROLETE, akcijska cena: 101,63€

PREDOKENSKE rolete so najbolj razširjen produkt med vsemi roletami, saj omogočajo neodvisno vgradnjo na vse vrste objektov. Primerne so tako za novo gradnjo kot tudi pri obnovi starejših objektov. Vgradnjo teh rolet ni potrebno načrtovati v naprej, saj se le-te vgradijo po končani fasadi. Ker so rolete vidne, skupaj s fasado in stavbnim pohištvom v različnih barvnih kombinacijah še dodatno olepšajo zunanji videz hiše. Nudimo vam tri vrste predokenskih vidnih rolet: IDEAL, ČETRT-OVAL in OVAL. Vse rolete je možno naročiti v različnih izvedbah:
Z ALU lamelami polnjenimi z poliuretansko peno ali PVC lamelami. Z integriranimi rolo komarniki ali brez. Z ročnim upravljanjem (avtomat) ali upravljanjem preko MC palice lahko pa tudi z električnim upravljanjem. V različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve. Izdelava po merah v barvi po izbiri.

Akcijska cena: 101,63€. Podana cena je za mero 100cm x 100cm. Barva PR1. Lamela alu 39mm. Roleta IDEAL 45. Brez montaže. Vsebuje 22% ddv. (119€-30%+22%ddv: 101,63€). Akcija velja do 31.03.2023.