AKCIJA!!! elektromotor za rolete BASIC 10Nm mehanski (60mm ali 40mm), akcijska cena: 56,61€.

Z elektromotornim pogonom se izognemo toplotnim izgubam, ki nastanejo zaradi odprtine za mehanski prenos upravljanja. Pri osnovni izvedbi elektropogona senčilo krmilimo prek stikala, pri udobnejšem načinu pa z daljinskim upravljalnikom, kar zahteva uporabo elektromotorjev z vgrajenimi sprejemniki, to pa hkrati daje številne možnosti krmiljenja. Lahko uporabimo daljinske upravljalnike, ki krmilijo določeno število senčil, ali pa časovne ure, ki omogoča nastavitev dviga ali spusta senčil ob določeni uri ali dnevu. S tem ustvarimo vtis, da smo doma, čeprav smo odsotni. Še več pa omogočajo številni klimatski senzorji, ki uravnavajo senčila glede na vremenske pojave, kot so sonce, veter ali dež.
Senčila opremljenimi z elektropogoni lahko enostavno povežemo (brezžični sistem) todi s centralnim nadzornim sistemom (CNS), ki so sestavni del inteligentnih hiš.

Akcijska cena motor BASIC 10Nm mehanski, (60mm): 56,61€. Brez montaže ali vgradnje. Vsebuje 22% ddv (58€-20%+22%ddv:56,61€). Akcija velja do 31.03.2023 ali do razprodaje zalog.